Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Logiksystems webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Besök gärna Logicsystems lager i Borås

2019-12-23
Vi på Logicsystem levererar produkter, olika komponenter och system till automationslösningar inom industrin med särskilt fokus på pneumatik, skruvteknik och linjärteknik. Du visste väl att du som kund hos oss kan komma förbi oss vid vårt lager i Borås?

Logicsystem har ett lager i Borås.

Lager med produkter för automationslösningar och annat

Ibland kan det vara fördelaktigt att själv kunna se de produkter som man vill köpa och ha någon att rådgöra med. Detta gäller oavsett vilken typ av produkter som man är ute efter.

Utöver att se våra produkter här på vår hemsida kan du även komma förbi oss vid lagret och i vår butik. Vid vårt lager i Borås har vi samlat över 5000 artiklar och hjälper dig gärna med att hitta det som du behöver. Hit kan du komma för att få tips och råd samt för att hämta upp dina produkter.

I Logiscsystems lager finns många typer av produkter från de ledande varumärken som vi arbetar med. Här finns allt från cylindrar, ventiler, slangar, kopplingar och olika typer av verktyg till stamledningssystem från varumärken som Aventics, Bosch, Legris, Parker, Rexroth, Transair och flera.

Verkstad för montering och renovering

Utöver att vi erbjuder komponenter och produkter till automationslösningar så kan vi på Logicsystem även hjälpa dig med byggnation av pneumatikskåp och andra skåpbyggnationer. Vi har även en verkstad i våra lokaler i Borås där vi utför olika typer av monteringar och även renoveringar av exempelvis kolvstångslösa cylindrar.

Kontakta Logicsystem i Borås

Hör gärna av dig för att veta mer om våra produkter och de tjänster som vi erbjuder. Kontakta oss Läs också mer om våra produkter eller om lagret i Borås.

År 2019 börjar nu närma sig sitt slut och vi vill därför även passa på att önska er alla en god jul och ett gott nytt år.