Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Logiksystems webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Kraftfulla elverktyg från Bosch

2020-01-01

Vi på Logicsystem AB erbjuder produkter och lösningar inom industriautomation från ett flertal ledande leverantörer på marknaden. En av dessa leverantörer är Bosch och just nu kan du ta del av särskilt bra erbjudanden i det nya numret av Bosch hantverkartidning.

Skruvdragare, cirkelsågar och mycket annat

Bland de ledande företagen som vi på Logicsystem erbjuder produkter från finns allt från Aventics och Parker till Bürkert och Bosch. Dessa företag levererar tjänster och produkter av skilda slag till olika typer av projekt och när det gäller just Bosch erbjuder vi deras kvalitativa industriverktyg, produktionsverktyg och skruvsystem.

Tre gånger per år utkommer Bosch med sin hantverkartidning med nyheter och aktuella erbjudanden. Det senaste numret av tidningen, nummer ett för 2020, är nu ute med nya, prisvärda erbjudanden som gäller under perioden 1 januari till 30 april.

I det nya numret av hantverkartidningen hittar du allt från kvalitativa skruvdragare, vinkelslipar, cirkelsågar, kap-geringssågar och borrhammare till effektiv belysning, radioapparater till arbetsplatsen och mycket annat.

Besök oss i butiken eller hör av dig

Hos oss på Logicsystem i Borås finns ett lager med över 5 000 artiklar från de leverantörer som vi arbetar med. Kom gärna in i butiken för att veta mer om de aktuella erbjudandena från Bosch hantverkartidning och resterande av våra produkter och lösningar. 

Se de prisvärda erbjudandena i Bosch hantverkartidning

Läs också gärna vidare om Bosch och se det senaste numret av företagets magasin här på vår hemsida. Mer om Bosch verktyg och Bosch hantverkartidning