Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Logiksystems webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Vi erbjuder tillverkning och montering

2020-02-25
Vi på Logicsystem AB i Borås levererar olika typer av produkter, komponenter och system för automatisering med fokus på de tre områdena pneumatik, skruvteknik och linjärteknik. Utöver försäljningen av dessa erbjuder vi även egen tillverkning och montering av systemlösningar och mekaniska konstruktioner vid vår egen verkstad i Borås.

Logicsystem säljer produkter men utför även montering och konstruktion.

Läs mer här om Logicsystems tjänster inom systemlösningar

Systemlösningar och annat montage

Vi på Logicsystem har ett lager och en butik i Borås där vi har många typer av produkter. Här finns bland annat allt från cylindrar, ventiler, kopplingar, linjärstyrningar och stamledningssystem till magnetventiler och olika typer av industriverktyg. Men utöver detta erbjuder vi alltså även tillverkning och montering.

Först och främst så bygger och monterar vi systemlösningar inom områdena pneumatik, el och hydraulik. Vi har ett gediget kunnande och erfarenhet inom pneumatikskåp samt byggnation av andra typer av skåp. Vi monterar även allt från ventilramper, luftberedningsenheter och specialcylindrar till konstruktioner som aluminiumprofilsystem. Vid verkstaden renoverar vi även exempelvis kolvstångslösa cylindrar.

Vi arbetar med ledande varumärken

Bland de märken och leverantörer som vi arbetar med finns företag som är ledande på marknaden. Vi arbetar med produkter från företag som Aventics, Bosch, Legris, Parker, Rexroth, Transair och flera andra. På det viset kan vi erbjuda dig som kund produkter och lösningar av hög kvalitet inom de tre områden som vi arbetar inom, pneumatik, skruvteknik och linjärteknik.

Kontakta oss på Logicsystem i Borås

Att vi erbjuder många typer av produkter men även har kunskaper inom konstruktion och har en lokal tillverkning innebär en fördel för dig som kund genom att det ger dig en helhet hos ett och samma företag. Hör gärna av dig för att veta mer om våra produkter och tjänster eller kom förbi oss i Borås så hjälper vi dig att hitta det som du söker.