Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Logiksystems webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Bosch Rexroth Certified Exellence Partner

2021-01-18
Logicsystem Pneumatik AB är det senaste tillskottet av Bosch Rexroth Certified Exellence Partner

PRESSMEDDELANDE - 

Logicsystem Pneumatik AB är det senaste tillskottet av Bosch Rexroth Certified Exellence Partner

Bosch Rexroth välkomnar Logicsystem Pneumatik AB i Borås till Certified Excellence.
Logicsystem Pneumatik specialiserar sig på pneumatik, skruvteknik och linjärteknik.
De har brett produktprogram och automationslösningar samt kunskapen att konstruera, dokumentera och förädla produkter. 

Som en certifierad partner inom distribution är de experter inom logistik och warehouse management vilket säkerställer smidig leverans.
De har även expertkunskap i produktmontering och installationslösningar samt erbjuder rådgivning när det kommer till val, installation och underhåll av Rexroths teknik och produkter.

Roland Kjellin, VD för Logicsystem Pneumatik AB:

- Som en partner med en mycket lång erfarenhet och kunskap av Rexroths produkter är vi mycket glada över att vara en del av det nya konceptet Certified Excellence.
Vi kan erbjuda snabba leveranser från vårt lager i Borås där vi lagerhåller ett stort sortiment av både linjär och montageteknik.

Partnerkonceptet Certified Excellence fyller en viktig funktion i Bosch Rexroths ambition att erbjuda service på högsta nivå, oavsett vilken kanal kunden väljer att handla genom.
Konceptet innefattar en global standard för vad som krävs för att få bli en certifierad partner inom fyra olika områden – Service, Distribution, Solution och Training.
Genom detta säkerställer Bosch Rexroth att alla partner världen över lever upp till de högt ställda kraven på kompetens och kvalitet.

Henrik Olofsson, Partneransvarig på Bosch Rexroth:

- Hög kompetens, lagerhållning och en nära relation med kunderna är viktiga ingredienser för att lyckas som partner till Bosch Rexroth. Logicsystem Pneumatik AB visar att de har allt detta och vi ser dem som en självklar partner för framtiden. 

 

Bosch Rexroth är en av världens ledande specialister inom driv- och styrteknik och säkerställer effektiva, kraftfulla och säkra rörelser i maskiner och system av alla storlekar.
Företagets långa erfarenhet inom globala tillämpningar har delats upp i marknadssegmenten Mobile Applications, Machinery Applications och Engineering samt Factory Automation.
Med sina intelligenta komponenter, skräddarsydda systemlösningar och tjänster skapar Bosch Rexroth den miljö som krävs för fullständigt uppkopplade tillämpningar.
Bosch Rexroth erbjuder kunderna hydraulik, elektriska driv- och styrsystem och teknik för linjära rörelse och montering, inklusive programvara och uppkopplad teknik.
Vi finns i över 80 länder och har omkring 31 000 medarbetare som tillsammans genererade försäljningsintäkter på omkring 6,2 miljarder år 2019.
I Sverige arbetar cirka 600 personer med försäljning, service, utveckling och produktion.
Den svenska försäljningsverksamheten omsätter cirka 1 miljard kronor (2018). För mer information, besök www.boschrexroth.se