Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Logiksystems webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Logicsystem arbetar med ledande leverantörer

2020-01-27
Vi på Logicsystem i Borås arbetar med automationslösningar och komponenter till automatiserade system inom industrin och har gedigen kunskap inom områdena pneumatik, skruvteknik och linjärteknik.

Logicsystem använder ledande leverantörer inom skruvteknik, linjärteknik och pneumatik.

I allt det som vi levererar, oavsett om det gäller färdigmonterade systemlösningar eller produkter från lagret och butiken i Borås, använder vi oss av ledande leverantörer på marknaden.

Läs mer även här om våra tjänster inom områdena pneumatik, skruvdragning eller linjärteknik

Pneumatik, skruvteknik och linjärteknik av kvalitet

Att använda sig av produkter av kvalitet är viktigt oavsett vilket arbetsområde som det gäller för att slutresultatet ska bli som önskat. Till de produkter och tjänster som vi erbjuder använder vi oss därför av leverantörer som är erkända på marknaden.

Inom området pneumatik levererar vi komponenter till olika typer av system. Bland leverantörerna finns företag som Aventics, Bürkert, Koganei, Legris med flera. Dessa är företag som tillhandahåller allt från pneumatiska komponenter till avjoniseringsutrustning och produkter som tryckluftskopplingar och slangar.

Inom områdena linjärteknik och skruvdragning använder vi oss av leverantören Bosch och bolaget Bosch Rexroth. Bosch är ett företag som är ledande när det kommer till industriell automation och olika typer av verktyg. Inom linjärteknik levererar vi bland annat skenor, kulskruvar, kulmuttrar, axlar och annat och inom skruvdragning olika typer av kvalitativa skruvdragare.

Kontakta Logicsystem i Borås eller kom förbi oss

Till Logicsystems butik och lager kan du komma för att veta mer om de produkter som vi erbjuder från de ovan nämnda leverantörerna och många fler. Här kan du själv se produkterna samt få hjälp att hitta det som just du söker och få tips och råd kring vad som kan vara rätt lösning från rätt leverantör med produkter som passar dina behov och önskemål.

Kontakta oss även gärna så berättar vi mer om våra tjänster och produkter inom pneumatik, skruvteknik och linjärteknik.